Publicat el 06/02/2022

Llavaneres recupera la Rua de Carnaval, però no hi haurà concurs de disfresses ni ball final per evitar contagis

 

La Regidoria de Cultura i Festes està disposada a tornar, de mica en mica, a la normalitat, ara que els contagis comencen a reduir-se

 

Aquest any hi haurà Rua de Carnaval, tot i que amb algunes limitacions per tal d’evitar aglomeracions. El Carnaval 2022 a Llavaneres proposa afegir-se a una rua la tarda de dissabte 26 de febrer. Ja podeu anar preparant la disfressa.

El regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, fa una crida a entitats i veïns en general a afegir-se a la rua. El parc de Ca l’Alfaro serà el punt de trobada i també d’arribada de la comitiva.

La previsió és que la cercavila es posi en marxa a les sis de la tarda i faci un recorregut pels carrers del centre del poble. Un cop al parc de Ca l’Alfaro hi haurà final de festa amb l’actuació del grup d’animació Xarop de canya. També hi participaran Ultraescenika i Els Batubanyuts. Aquest any, però, no hi haurà ni concurs de disfresses ni tampoc ball de carnestoltes.

Podeu disfressar-vos individualment o en grup: el més important és que us afegiu a la festa. En cas que vulgueu preparar una carrossa o fer arribar alguna altra proposta, us podeu adreçar per escrit a la regidoria, amb un correu a cultura@ajllavaneres.cat.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

Deixa un comentari