Publicat el 19/09/2022

Llavaneres posarà en marxa el nou sistema de recollida d’escombraries porta a porta, el proper 17 d’octubre

 

 

 

Falta un mes per a la posada en marxa a Llavaneres del nou sistema de recollida d’escombraries, el porta a porta, i des del consistori s’hi treballa intensament.
Aquests dies, comencen a arribar a les cases i als comerços de la vila les cartes informatives de la implantació del porta a porta: dates de les reunions, dels dies de recollida del material del porta a porta, horaris de l’oficina del porta a porta… Paral·lelament a la campanya informativa, l’Ajuntament de Llavaneres està analitzant l’experiència d’altres municipis catalans per prendre’n bona nota en aquesta recta final per a l’estrena del nou sistema de residus. Per conèixer de primera mà el seu cas, una delegació de l’Ajuntament de Llavaneres va visitar, dimecres 14 de setembre, el municipi de la Garriga, on el porta a porta es va implantar recentment.

La visita a la Garriga va començar amb una reunió informativa a l’ajuntament, on la delegació de Llavaneres va poder plantejar dubtes i fer arribar consultes. Per part de Llavaneres, hi van assistir l’alcalde, Nani Mora, i regidors dels grups municipals d’ERC, al govern; del PP, de Movem Llavaneres i del PSC. També s’hi van desplaçar el tècnic de Medi Ambient i personal de l’empresa que està donant suport en la campanya d’implantació del porta a porta a Llavaneres.
Per part de la Garriga, hi van ser la regidora de Medi Ambient, acompanyada de personal municipal.
Després de la reunió, totes dues delegacions van sortir al carrer per seguir part de la ruta del camió de les escombraries i comprovar el sistema de treball dels operaris. A la passejada, s’hi va afegir l’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà.

Poseu-vos al dia de totes les novetats del porta a porta a Llavaneres, visitant el web municipal dedicat al nou sistema de residusajllavaneres.cat/portaaporta.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

 

 

 

Deixa un comentari