Publicat el 27/10/2015

Amb la voluntat d´obrir l´equipament al públic familiar, el Museu de Llavaneres reprèn el cicle d´activitats de cap de setmana adreçades a pares i fills.
La propera proposta porta per títol Can Caralt i la màquina del temps?, i està enfocada a conèixer la col·lecció de ràdios i càmeres fotogràfiques que s´amaguen a Can Caralt, i la història de la casa…
L´activitat es farà el proper dissabte 31 d´octubre, a les 12 del migdia. S´adreça a nens i nenes a partir de 4 anys, acompanyats d´un adult. La durada prevista és d´una hora i quart.
L´activitat té la voluntat de donar a conèixer tant la col•lecció de ràdio i fotografia del Museu de Llavaneres, com casa de Can Caralt.
Després de la visita a l´espai de radio i fotografia, el guia llegirà una carta d´un antic habitant de la casa, que ens descobrirà com era fa un segle. A través d´aquest escrit els participants visitaran l´edifici, tot comparant les diferències entre la masia i el Llavaneres de fa 100 anys respecte els actuals. Per finalitzar la matinal, es proposarà una activitat plàstica.

Deixa un comentari