Llavaneres, nova targeta de transport T-12 per a menors de 14 anys | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2012

L´Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l´Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) informen de la nova normativa de la targeta T-12, un títol per a nens i nenes menors de 14 anys que els permet fer un nombre il·limitat de viatges dins de la zona tarifària on resideixin.
Què és la targeta T-12?
És un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 13 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il•limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.
La targeta T-12 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s´ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.
Poden ser titulars d’aquesta targeta tots els nens i les nenes de 4 a 13 anys, ambdós inclosos, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l’àmbit del sistema tarifari integrat.
La targeta T-12 té un cost d´emissió i gestió que serà repercutit a l´usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins que el nen o la nena compleixin 14 anys.
Per tramitar-la, cal emplenar el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport del nen o la nena i fer un pagament de
35€ en concepte de cost d´emissió i gestió de la targeta
Àmbit d´aplicació: la nostra ZONA és la 3E: Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt.


Podeu trobar tota la informació sobre la T-12 al web: www.t-12.cat

Deixa un comentari