Llavaneres, les classes del pla d´acollida per a nouvinguts comencen el 10 d´octubre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2011

La Regidoria de Benestar Social torna a posar en marxa el proper 10 d´octubre el programa de recepció i acollida de la població nouvinguda. Aquest pla està adreçat a majors de 18 anys i ofereix de manera gratuïta cursos de català i de castellà. El 4 d´octubre es farà una reunió informativa.
Les classes són a càrrec d´una professora titulada i es fan a la Biblioteca Municipal. Aquest curs s´impartirà alfabetització en castellà i dos nivells de català. En canvi, per falta de demanda, es deixa de fer la classe de castellà.
Aquests són els nous horaris:
Català I: Dimarts, d´11:00 a 13:00 h
Català II: Dimarts, de 16:00 a 18:00 h
Alfabetització: Dilluns, de 9:00 a 11:00 h
Reunió informativa.  Les inscripcions estan en marxa, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, a Ca l´Alfaro, a càrrec de la Regidoria de Benestar Social, que convoca els alumnes i persones interessades a una reunió informativa el proper 4 d´octubre, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca.


El termini per inscriure´s finalitza el 29 de novembre. La Regidoria informa que a partir d´aquesta data no s´acceptaran nous alumnes. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb Serveis Socials.

Deixa un comentari