Llavaneres. La temporada de platges, en marxa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/06/2012

El servei de vigilància de les platges de Llavaneres es posa en marxa dissabte 2, coincidint amb el primer cap de setmana de juny, i serà diari a partir del proper 23 de juny i fins a l´11 de setembre. Un total de 87 dies de vigilància, de les 10 del matí a les 6 de la tarda i fins a les 19.30 hores els festius i caps de setmana. El servei s´ha encarregat aquest any a Creu Roja, que posarà a disposició dels banyistes de les platges de Llavaneres un patró d’embarcació de salvament i tres socorristes aquàtics.
La Regidoria de Sanitat ha encarregat el servei de la vigilància i els serveis de platja d´aquest estiu a Creu Roja i, després dels primers caps de setmana de juny, passarà a ser dìari fins a l´11 de setembre. Com a novetat de la temporada d´enguany, Creu Roja farà dues rondes diàries per mar, a primera hora del mati i a primera hora de la tarda, per a la localització de bancs de meduses, una de les problemàtiques que més preocupen els banyistes.
D´altra banda, durant la temporada de bany s´organitzaran tallers d´autoprotecció
per a diferents edats (nens, adolescents, gent gran) i jornades de sensibilització sobre l´ús segur i responsable de les platges i el medi ambient.
Neteja de les platges
L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va adjudicar a mitjan de maig la neteja de les platges del municipi a l´empresa Serveis Salicru SCP, de Sant Cebrià de Vallalta, la mateixa que ja va realitzar aquesta tasca durant l´any passat. El servei combinarà la neteja mecànica amb la neteja manual, als espais innaccessibles per a les màquines.

Deixa un comentari