Llavaneres: La sagristia de l´ermita de Sant Sebastià, rehabilitada | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2012

Les obres de reforma s´han finançat gràcies als 7.125 euros recollits per la comissió Salvem l´ermita, a través de donatius i aportacions populars.
La comissió Salvem l´ermita celebrarà el proper 20 de gener, en el tradicional Aplec, que la rehabilitació de la sagristia de l´ermita de Sant Sebastià s´ha fet realitat. Enrere queden molts mesos d´esforços compartits, d´accions per recaptar fons i suports. Les obres de reforma s´han finançat gràcies a les aportacions de molts llavanerencs. Fins el moment, han estat un total de 7.125 euros recollits. En part, per això, la satisfacció de la gent de la comissió és encara més gran.
A la fotografia, d´Andreu Ventura, es pot comprovar la reparació del sostre. A més d’aquesta reparació, les obres també han servit per refer les parets de la sagristia. La feina no s´acaba aquí, com comenta Andreu Ventura, que és membre de la Comissió Salvem l´ermita. Ara s´ha de pintar i canviar la porta i la finestra. El següent pas serà continuar amb les feines de rehabilitació de la resta de la teulada i amb reformes estructurals de l´ermita.
Els voluntaris de la comissió Salvem l´ermita agraeixen el suport rebut fins ara i animen veïns i entitats a continuar ajudant-los per aconseguir finalitzar la rehabilitació.
La comissió convida tot el poble a l´Aplec, que el proper 20 de gener celebrarà la setena edició.
Informacions anteriors: Ara fa més de tres anys, el gener del 2009, gràcies a la tasca d´Andreu Ventura es va poder reposar la imatge del sant a la façana de l´ermita. Ja aleshores, el repte era refer el sostre de la sagristia, que s´havia enfonsat

Deixa un comentari