Publicat el 05/06/2015

Anna Guerra i Gema Quílez, totes dues veïnes de Sant Cugat del Vallès, són les guanyadores del concurs de les imatges de les festes majors de Llavaneres. L´obra d´Anna Guerra, una aquarel·la d´estil romàntic, presentarà els actes de la Festa Major de La Minerva 2015, que se celebrarà del 17 al 20 de juliol. Una pintura de Can Caralt, signada per Gemma Quílez, és l´obra escollida per il·lustrar la Festa Major de Sant Andreu 2015, que se celebrarà aquesta tardor, del 27 al 30 de novembre.
Aquest és el veredicte del jurat del Concurs, que ha estat format pel pintor local Tomàs Safont-Tria, la dissenyadora local Laia Solé i la guanyadora del 2n Concurs de Pintura del Museu-Arxiu de Llavaneres, Marta Bassa. El jurat es va reunir dimecres al matí, a la sala de plens, per fer la tria entre les onze obres presentades. A l´acte hi va assistir, per agrair-los la col·laboració, el regidor de Cultura en funcions, Joan Mora.
Nascuda a Valls l´any 66, Anna Guerra fa anys que pinta i ara ha decidit dedicar-se professionalment a la seva gran vocació. Gema Quílez és nascuda a Barcelona i té 42 anys.
Finalment, l´organització ha decidit fer públic el resultat a través del web municipal i no se celebrarà l´acte de lliurament dels premis que s´havia anunciat inicialment.
Les obres s´exposaran del 8 al 12 de juny a la Biblioteca Municipal. El concurs es va convocar per triar la imatge del cartell de les dues festes majors del poble: la Minerva i Sant Andreu, i els premis són de 150 € per cartell.


En aquest web podeu veure totes les obres presentades: http://www.santandreudellavaneres.cat/album.php?id=9196

Deixa un comentari