Publicat el 09/07/2024

Del 18 al 22 de juliol, Llavaneres viurà els actes centrals de la Festa Major de La Minerva 2024, amb un programa ple d’activitats per a totes les edats

 

 

El cap de setmana anterior a la Festa Major hi hauran activitats per escalfar motors.
Escalfant La Minerva-  Divendres 12 de juliol: Banyada nocturna familiar organitzada per la Regidoria d’Esports.
Cap de setmana del 13 i 14 de juliol: La companyia de teatre la Inestable de Llavaneres oferirà doble sessió de la comèdia ‘Toc, toc’. Diumenge, trobada de puntaires i la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la Piscina Municipal.

Dies centrals- Divendres 19 de juliol: Inici de La Minerva 24 amb la gimcana jove ‘La Canriada’ i l’actuació d’Esperit de Joventut. A la tarda, pregó de Festa Major a càrrec de Lluís Bassat, seguit d’una cercavila per anar a buscar els gegants i la Nit Jove amb l’actuació destacada de Miki Núñez.

Dissabte 20 de juliol: Jocs al jardí de la Casa de Cultura Massorrà durant tot el dia, amb activitats com un torneig de ràpides d’escacs, jocs de taula, inflables, escala caixes i tallers infantils. A la tarda, concert infantil amb Ambauka a Ca l’Alfaro. Al vespre, Correfoc i una intensa nit de concerts amb Versión Imposible i DJ Lupita al parc de Ca l’Alfaro.

Diumenge 21 de juliol: Repicada de campanes i missa solemne de Festa Major al matí, seguida d’una actuació castellera. A la tarda, espectacle familiar als jardins de Massorrà i doble concert de l’Orquestra Maravella. Banyada nocturna amb DJ a la Piscina Municipal per als joves (cal inscripció prèvia).

Dilluns 22 de juliol: Festiu local amb inflables flotants a la piscina durant el dia. Tancament de La Minerva 24 amb havaneres, cremat i focs artificials a la platja.

Durant tots els dies de la Festa Major, hi haurà també propostes esportives com ràpides d’escacs, torneig de pitch&putt i matinal de jocs en família amb QFem? Jugem!

Consulteu aquí el programa de la Festa Major.

 

Redacció

Deixa un comentari