Llavaneres està a punt per encendre la flama olímpica | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/06/2012

La flama olímpica arribarà per mar a les 19 hores a la platja de Llavaneres, aquest divendres 29 de juny, i els rellevistes la portaran fins el peveter, que se situarà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat
Compte enrere per a l´inici de les Olimpíades 2012, les vuitenes de la història de Llavaneres. Com cada quatre anys, el poble es prepara per viure una quinzena intensa d´activitat esportiva. Els veïns faran pinya al voltant del seu barri en les diferents competicions. Les Olimpíades s´inauguren aquest divendres 29 de juny. A les 7 de la tarda, la flama olímpica arribarà per mar a la platja de Llavaneres, el regidor d´Esports, Josep Molins, la recollirà i donarà pas a l´encesa de la torxa, per al seu trasllat, a càrrec dels rellevistes olímpics, fins el centre de la vila, on s´encendrà el peveter.
Paral·lelament, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat haurà començat la festa, amb exhibicions i demostracions a càrrec d´entitats esportives de la vila. A partir de les 7 de la tarda, el públic assistent podrà gaudir d´exhibicions a càrrec del Club de Patinatge Artístic, del Taewkondo Venzalà i de Gim Llavaneres, a més d´una actuació de Hip Hop.
L´encesa del peveter està prevista per a les 20.15 hores. Una comitiva integrada per participants olímpics organitzats per barris tot acompanyaran la torxa en el tram final del recorregut, i després d´unes paraules de l´alcalde, Bernat Graupera, s´encendrà el peveter. Serà l´inici de quinze dies intensos d´esport i diversió. Fins el 8 de juliol, hi ha moltes propostes per a tots els públics.
La Comissió Olímpica fa una crida a la participació ciutadana. Tothom és convidat aquest divendres 29 de juny a la cerimònia d´obertura dels jocs olímpics de Llavaneres!

Deixa un comentari