Publicat el 11/04/2022

La vila s’omplirà de roses, llibres i activitats culturals el proper Sant Jordi, dissabte 23 d’abril

 

 

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer, ara que la pandèmia ho permet, i ho farà amb un bon ventall d’activitats per a totes les edats. Per fer-ho possible, sumen esforços: Regidoria de Cultura, Biblioteca municipal, Escola Municipal de Música Llavaneres, Museu-Arxiu de Llavaneres i Casal Jove. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar una rosa i un llibre. Sortim al carrer per Sant Jordi!

Divendres 22 d’abril
La commemoració de la Diada de Sant Jordi 2022 començarà la vigília, divendres 22 d’abril al vespre, amb una conferència a càrrec de Ferran Manau, membre del Museu Arxiu de Llavaneres, que desvetllarà els orígens llavanerencs dels Llull. Serà a les 19.30 hores, a la sala de plens, i també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube, aquí.

Dissabte, 23 d’abril
La jornada començarà a la Biblioteca: els guanyadors del  Concurs de Dibuix de Sant Jordi  podran anar a recollir el seu premi i es podran contemplar les il·lustracions de tots els participants. Us recordem que el concurs s’adreça a infants de 3 a 14 anys i que el termini està obert fins al 21 d’abril.
A les 11 hores, també a la Biblioteca, es convida a participar d’un taller de punts de llibre a càrrec d’Imma Dorda.
A partir de les 16 hores, el Casal Jove proposa una fira d’intercanvi de llibres. Podreu intercanviar el vostre títol per un dels que trobareu allà. Més informació, aquí.
Tot seguit, a la plaça de la Vila es donarà pas a les activitats que la Regidoria de Cultura, amb el suport també de l’Escola Municipal de Música, ha preparat per aquest Sant Jordi. Us ho detallem:

– A les 17 hores, hi haurà contacontes amb Assumpta Mercader: El petit món del Petit Príncep.

– A les 18 hores, es farà el lliurament dels premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2022.

– A les 18.30 hores, l’Escola Municipal de Música oferirà un concert amb motiu de Sant Jordi.

L’Ajuntament de Llavaneres convida a tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

Deixa un comentari