Llavaneres. El patinatge tanca temporada amb molt bona nota i es prepara per al Campionat d´Espanya Infantil | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/07/2012

A la fotografia, les joves patinadores Carlota Plo i Maria Cortells després de superar la prova de nivell C, diumenge passat a Barcelona.
El Club de Patinatge Artístic Sant Andreu de Llavaneres va presentar a cinc de les seves patinadores a les proves de nivell que es van el passat diumenge al pavelló de Sant Andreu (Barcelona). Maria Cortells, Carlota Plo i Marina Cardalda, en Iniciació C, i Lydia Bertran, en Iniciació B, van assolir els mínims demanats amb bones puntuacions i van aprovar l´examen.
Així doncs, el club millora el seu nivell i es prepara amb bones perspectives per a la propera temporada que començarà a primers de setembre.
Aprofitem per informar-vos que la patinadora llavanerenca del Club de Patinatge Artístic Caldes d´Estrac, Anna Rabassa, va participar els dies 19, 20 i 21 de juliol al Campionat de Catalunya Infantil 2012, que es va celebrar a Cambrils. Tot i ser el seu primer any en aquesta categoria, i haver-hi molt de nivell, l´Anna va demostrar la seva qualitat i va aconseguir la cinquena plaça i la classificació per al Campionat d´Espanya Infantil 2012, que es celebrarà a finals d´octubre a Bilbao.
Informació i inscripcions al club als telèfons 639 692 199 i 93 791 16 22 i a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament (Ca l’Alfaro) 93 702 36 44.
http://www.santandreudellavaneres.cat

Deixa un comentari