Llavaneres demana millores a les carreteres de la Diputació. El diputat de l´àrea de Territori i Sostenibilitat en va prendre nota | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/04/2012

Llavaneres demana millores a les carreteres de la Diputació. El diputat de l´àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Llobet, va visitar el municipi i en va prendre nota
L´àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona té damunt la taula un bon gruix de peticions de l´Ajuntament de Llavaneres per millorar l´accessibilitat i la seguretat de les vies urbanes del municipi que són de titularitat supramunicipal. El govern municipal les va plantejar en la visita de fa uns dies del diputat Josep Llobet, que es va mostrar partidari de tirar endavant les reclamacions.
A la reunió amb el diputat, que va visitar Llavaneres acompanyat dels tècnics de l´àrea, la regidora d´Urbanisme, Sandra Carreras, va exposar un seguit de peticions que ajudaran a fer més urbanes les carreteres que travessen el municipi. En aquest sentit, cal destacar la petició d´habilitar passos de vianants al passeig de Mare de Déu de Montserrat, amb el carrer Sant Isidre -a la foto-, i a l´avinguda de Sant Andreu amb els carrers Sant Isidre i Sant Sebastià.
Altres actuacions de senyalització que ha sol·licitat el consistori són: pintura discontínua a l´avinguda de Catalunya per poder accedir als guals i pintura de color vermell al pas elevat de l´encreuament entre les dues Rieres davant del parc del Monument. Així mateix, s´ha sol·licitat la substitució de les tanques de ferro recentment instal·lades a la carretera BV-5033, per unes amb acabament de fusta, que s´integrin més en el paisatge verd de la llera de la Riera de Sant Andreu. Finalment, es va demanar una actuació al pont de Mare de Déu de Montserrat amb avinguda de Catalunya. D´una banda, la col·locació d´una nova barana de ferro i, de l´altra, la instal·lació d´una barrera protectora a la vorera i d´un pas de vianants adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari