Publicat el 10/12/2021

Diumenge 19 de desembre, a partir de les 11 hores, a la plaça de la Vila

Amb un format més reduït però amb la mateixa voluntat de contribuir a fer gran, un any més, La Marató de TV3. Diumenge 19 de desembre, d’11 a 14 hores, us esperem a la plaça de la Vila de Llavaneres amb música, esmorzar solidari, venda de plantes, dansa, jocs… Ajudeu-nos a col·laborar amb la investigació de les malalties mentals!

La trobada es fa el mateix dia del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio . La Marató aquest any estarà dedicada a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.
Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l’espectre autista o els de l’aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre.

Com ja és tradició, Llavaneres acollirà diverses activitats per col·laborar amb aquesta causa. La plataforma Llavaneres amb la Marató de TV3, que engloba entitats, consistori, comissió de festes i veïns a títol personal, torna a activar-se per mostrar la nostra cara més solidària.

El proper diumenge 19 de desembre hi ha programat, a la plaça de la Vila, un matí de música, jocs, venda de ponsèties, plantes aromàtiques… Tot el que es recapti anirà en favor de la Marató de TV3.
Per l’escenari de Llavaneres amb la Marató de TV3 hi passaran els Barbuts Jazz Band i, per part de l’Escola Municipal de Música Llavaneres, el Conjunt d’adults, ABBSOLUT i Combo 1.

La Regidoria de Participació Ciutadana vol agrair la col·laboració de totes les entitats, empreses i persones que faran possible aquesta festa solidària.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

 

Deixa un comentari