Publicat el 23/11/2021

Del 27 al 30 de novembre, la vila recupera els actes al carrer de la festa major de tardor

Llavaneres celebrarà la Festa Major de Sant Andreu del 27 al 30 de novembre. El programa festiu recuperarà part de les propostes més tradicionals, ara que la situació sanitària ha anat millorant, tot i que majoritàriament es faran a l’exterior per evitar possibles contagis. L’altra mesura és que les propostes no s’allargaran més enllà de la mitjanit.

Els principals escenaris de la festa major d’hivern de Llavaneres seran el parc de Ca l’Alfaro, el parc del Primer d’Octubre, la plaça de la Vila i també la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres, on es farà el teatre a càrrec de la Inestable.

Entre les propostes més destacades del programa, el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, assenyala la recuperació en petit format del Llavatraka. A diferència de les anteriors edicions, però, no hi haurà concurs, sinó que s’oferiran exhibicions de percussió.
Del programa de Sant Andreu 2021 també destaquen els multifocs i, com sempre, la felicitació als Andreus i les Andrees, que es farà el mateix dia 30 de novembre, que és festa local.

Per al públic jove no hi faltaran concerts a càrrec de grups i discjòqueis locals. També s’ha pensat en la gent gran: tindran un programa de tarda amb el cantant líric JuanMa Fernámdez i el grup Esperit de Joventut.

A més, hi haurà espectacles culturals per al públic familiar, com ara taller de circ i contacontes; s’oferirà ballada de swing amb música en directe; s’inaugurarà una escultura dedicada a la llavanerenca Sunsi Móra i, com avançàvem, no hi faltarà el teatre amb la companyia Inestable.
Recentment, el consistori ha repartit casa per casa el programa de la festa major, amb tot el detall de les activitats des de novembres i fins a la diada de Reis.
Consulteu aquí el programa de la Festa Major de Sant Andreu 2021, que també inclou els actes de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres i les propostes del Nadal a Llavaneres.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

 

Deixa un comentari