Publicat el 18/03/2022

La trobada es farà dilluns 21 de març a les 20 hores, a la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres

 

Llavaneres s’afegeix al Dia Mundial de la Poesia amb un recital en què hi participaran els centres escolars de la vila, entitats locals i l’Escola Municipal de Música.

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, celebra una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d’iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana.
Per commemorar-ho, des de l’Ajuntament de Llavaneres ens afegim aquest any a la cita, amb un recital poètic i musical que tindrà lloc el mateix dilluns dia 21, a les 20 hores, a El Casal de Llavaneres.
L’Ajuntament agraeix la col·laboració de: L’Escola Jaume Llull  – Escola Serena Vall – Institut Llavaneres – Llavaneres contra el Càncer – La Inestable de Llavaneres, companyia de Teatre – Casal de la Gent Gran – Casal Jove – El Casal de Llavaneres – Escola Municipal de Música Llavaneres – Alumnes del Taller de Música i Poesia de l’Escola Municipal de Música.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari