Publicat el 11/05/2021

 

El Museu de Llavaneres recupera la celebració del Dia Internacional dels Museus. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i de l’Institut Llavaneres

Com a mesura de protecció a causa de la pandèmia, es farà a l’exterior de Can Caralt; i en cas de pluja s’haurà de suspendre. Amb acompanyament de música en directe, els assistents podran conèixer les darreres adquisicions de la pinacoteca municipal.

Properes exposicions:
Fins al 16 de maig, la sala d’exposicions de Can Caralt acull l’obra de l’artista mataroní Joaquim Bartra, desaparegut al gener d’aquest 2021. Es tracta de l’exposició ‘Sàtira gràfica’, que presenta una selecció de dibuixos representatius de Bartra. L’artista, advocat de professió, destaca pel seu recull d’escenes vives que descriuen la complexa, contradictòria i grotesca natura del comportament social de l’ésser humà.

Els dibuixos de Bartra donaran pas, del 21 al 30 de maig, a les obres dels alumnes de Visual i Plàstica de 4t d’ESO de l’Institut Llavaneres.

Tot seguit i fins a les vacances del mes d’agost, el Museu encara té una proposta més: es tracta d’una exposició organitzada per la Fundació Bassat i que donarà a conèixer l’obra pictòrica de l’artista Ameal. Es podrà visitar del 4 de juny al 31 de juliol.

L’horari del Museu:
De dimecres a divendres de 17 a 20 h
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i
Diumenges i festius d’11 a 14 h.

Deixa un comentari