Publicat el 16/10/2019

Per tercer any consecutiu, el Club Nàutic El Balís serà la seu de la prova final del campionat europeu de motos aquàtiques AquaX. La cita coincideix amb la fira gastronòmica Oktoberfest

El Club Nàutic El Balís, amb unes instal·lacions òptimes per a la pràctica d’esports nàutics i una gran capacitat d’organització esdeveniments i competicions rellevants, ja ho té tot preparat per acollir el circuit europeu de motos aquàtiques AquaX Pro 2019.

Durant el campionat, que se celebrarà els dies 19 i 20 d’octubre, competiran en aigües de Sant Andreu de Llavaneres una setantena de corredors. Es tracta d’un campionat a nivell mundial amb dues grans versions, l’europea i l’americana on els participants es disputen el títol en diverses categories.
Aquest és el tercer any consecutiu que el club català aconsegueix acollir aquesta competició que es preveu que atregui a un gran nombre de públic com així ho ha fet les dues darreres edicions. Els aficionats a les motos aquàtiques i els visitants podran veure les proves i l’adrenalina dels corredors des de l’espigó del Port.
A diferència d’altres tipus de competicions, que són a mar obert i lluny de la costa, la competició de motos aquàtiques es pot seguir fàcilment des de les instal·lacions del CN El Balís.  Diumenge a la tarda es lliuraran els premis.

L’europeu de motos aquàtiques coincideix a més amb la celebració de la fira gastronòmica Oktoberfest al CN El Balís. Una festa oberta a tots els públics on els visitants hi trobaran propostes per degustar diferents especialitats de cuina alemanya i un assortit de cervesa, a més a més de portar un grup de música i DJ en directe.

Projecció a escala internacional
“Per nosaltres suposa un orgull i un repte albergar aquest campionat, ja que ens situa com un dels clubs de major importància a escala europea”, ha destacat Fran Ripoll, President del CN El Balís. “Comptem amb unes instal·lacions nàutiques i socials de gran nivell, i esdeveniments d’aquesta magnitud ens permeten potenciar al màxim la nostra marca”, ha afegit, de cara a una competició que comptarà amb el suport de la Secretaria General de l’Esport.

Deixa un comentari