L'Ajuntament de Vilassar de Dalt impulsa el comerç del municipi amb un nou servei de dinamització comercial | La Clau -Revista gratuïta del Maresme L'Ajuntament de Vilassar de Dalt impulsa el comerç del municipi amb un nou servei de dinamització comercial, un pas més per impulsar la promoció del comerç local
Publicat el 10/11/2019

L’Ajuntament fa un pas més per impulsar la promoció del comerç local i de proximitat amb la contractació d’un nou servei de dinamització comercial i assessorament del comerç i les empreses del municipi.

S’ha posat en marxa el nou servei de dinamització comercial amb l’objectiu d’impulsar el comerç local com a peça clau del teixit socio-econòmic del municipi. Amb aquest servei, que portarà a terme l’empresa Incotur Consulting, SL, l’ajuntament vol dissenyar i implementar un Pla de dinamització que doni resposta als principals reptes del sector comercial i empresarial.

Les diverses actuacions que s’impulsaran a través d’aquest servei, s’enfocaran a recolzar el comerç definint polítiques especialment dissenyades pel municipi que tinguin en compte la pròpia realitat tant econòmica com social.

Deixa un comentari