Publicat el 09/02/2015

Aquesta setmana,a partir de dimarts i fins divendres, els alumnes d´Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) de l´Institut Llavaneres participen en les Jornades Culturals 2015.
Hi ha tota mena d´activitats, des de conferències a tallers, i també dos concursos: el de la classe més culta i el de la millor comparsa de Carnaval…
Dimarts, dimecres i dijous, l´Institut oferirà un ampli ventall de xerrades i de tallers. Hi haurà conferències a càrrec de psicòlegs, educadors socials, treballadors familiars, entre d´altres, per parlar de temes d´interès per als joves, des d´habilitats socials fins al maltractament en la parella. També hi haurà tallers, entre d´altres, de guitarra i de manualitats.
A més, el centre organitza aquests dies dos concursos. Un porta per títol La classe més culta, i enfrontarà els alumnes sobre diferents temes d´actualitat i de coneixements.
L´altra competició és molt més lúdica: un concurs de comparses de Carnaval. Guanyarà la comparsa més nombrosa, amb una millor coreografia, més original i amb disfresses fetes pels mateixos alumnes. El concurs de comparses se celebrarà divendres al matí al gimnàs de l´Institut.
En tots dos casos, el premi és un dia a Port Aventura per a tots els integrants de l´equip guanyador. Tot un incentiu per als nois i noies, tal com explica el director del centre, Eduard Castaño.
Les Jornades Culturals s´adrecen als alumnes de 1r a 4t d´ESO. Els alumnes de 1r de batxillerat estan aquests dies de viatge cultural a Itàlia i els de segon de Batxillerat aprofitaran la setmana per a fer la presentació dels seus treballs de recerca.

Deixa un comentari