Publicat el 24/02/2024

La data d’inici del proper curs escolar ha estat oficialment anunciada el, 22 de febrer, després d’un període de consultes, segons ha informat el Departament d’Educació

 

 

Després de dos anys d’avançament de l’inici de les classes al setembre, amb diverses vagues i canvis de criteri, la data d’inici escolar per al curs 2024-25 ha estat establerta oficialment aquest dijous, 22 de febrer.

Les escoles i instituts iniciaran les classes del curs escolar 2024-2025 el 9 de setembre i les conclouran el 20 de juny. Aquesta data ha estat seleccionada pel Consell Escolar després de demanar al Departament d’Educació que es doni un marge d’almenys cinc dies laborables als docents per preparar el curs després de les vacances.

Les dates d’inici del curs són les següents:

  • Educació infantil, primària i ESO: 9 de setembre
  • Batxillerat i FP (CFGM): 12 de setembre
  • FP (CFGS): 19 de setembre

La decisió ha estat presa després d’un període de consultes que va incloure les opinions dels representants de les direccions dels centres, els sindicats del professorat i el Consell d’Educació de Catalunya, on també van participar famílies, entitats i tota la comunitat educativa.

Avaluació de la jornada intensiva
El Departament d’Educació ha encarregat una doble avaluació per prendre una decisió sobre una possible modificació de l’horari educatiu cara a la propera legislatura. L’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques està analitzant la jornada intensiva a secundària, així com el pla pilot mitjançant el qual 25 centres també estan implementant la jornada intensiva a primària.

 

Redacció

Deixa un comentari