L’infantil femení del Futsal Aliança Mataró subcampió de Copa Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/06/2012

L’infantil femení del Futsal Aliança Mataró es va proclamar el passat cap de setmana subcampió de Copa Catalunya després de perdre la final 3 a 9 davant el Penya Esplugues.
Les mataronines que fa poques setmanes es van proclamar campiones de lliga, eren les favorites per emportar-se el títol de lliga, davant un Penya Esplugues que havia quedat tercer a la lliga. El Futsal va sortir molt fort i al minut 5’ de joc ja guanyava 2 a 0, però quan restaven deu minuts per acabar la primera part es va produir la jugada que canviar el matx. Una forta entrada d’una jugadora rival va acabar amb la mataronina Meritxell Ribas lesionada al terra, els àrbitres no van xiular falta i l’Esplugues ho va aprofitar per fer el 1 a 2. Després d’aquesta jugada el Futsal no va poder comptar més amb la Meritxell durant el partit, i això ho va notar molt l’equip que va veure com abans  d’arribar al descans el conjunt rival donava la volta en el marcador i es posava 3 a 5 a dalt.


I ara el Campionat d’Espanya
Després de proclamar-se campió de lliga i subcampió de copa, l’infantil del Futsal Mataró a partir de divendres prendrà part en el Campionat d’Espanya de clubs que es disputarà a Santander. Les mataronines han quedat enquadrades en el grup A amb el Yecla de Múrcia  i el FS Albacete. Aquest és el segon cop que el conjunt mataroní participa en uns estatals, ara fa dos temporades també a Santander el Futsal va acabar quart d’Espanya.


Plantilla: Cristina Vázquez, Mònica Fors, Marta Collado, Clàudia Martínez, Ona Manrique, Meritxell Ribas, Maria Rius, Glòria Salido, Regina Pujol, David Rivera (entrenador) i les auxiliars Marta Cuquet, Mar Montserrat i Lydia Gaspar

Deixa un comentari