Publicat el 04/05/2016

L’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) ofereix als joves aturats de Badalona un ventall de recursos dins del marc del que s’anomena Programes de Garantia Juvenil. En aquest sentit, l’IMPO té actualment en marxa els programes Fem Ocupació, Joves per l’Ocupació, Programes Integrals i Espais de Recerca de Feina.

Els Programes de Garantia Juvenil estan promoguts pel Servei d’Ocupació de Catalunya a partir de la normativa espanyola i les directrius establertes pel Fons Social Europeu. Aquests programes es fan a tot l’Estat espanyol i s’adrecen a joves que han de complir amb uns determinats requisits d’edat i situació laboral i formativa.

Des de l’IMPO es considera que per al col·lectiu de joves és molt important aprofitar els recursos que les administracions públiques posen al seu abast per trobar feina. Així, els joves que estiguin interessats en saber com poden beneficiar-se dels Programes de Garantia Juvenil es poden adreçar a l’espai Programa Espais de Recerca de Feina de l’IMPO, ubicat al carrer de la Nova Cançó. Funciona de dilluns a divendres de 15 a 19 hores. 

Per a més informació sobre cadascun dels Programes de Garantia Juvenil es pot consultar la plana web www.impo.cat.

Deixa un comentari