L’IMPEM col·labora en el procés de selecció del personal del supermercat Consum que s’obrirà als cinemes Òscar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2012

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) està col·laborant en el procés de selecció de personal que realitza l’empresa Consum Cooperativa Valenciana amb l’objectiu d’obrir un nou supermercat a l’edifici que antigament havien ocupat els cinemes Òscar.
L’empresa necessita cobrir 16 places amb nou personal: 2 carnissers/es, 2 xarcuters/es, 4 peixaters/es, 2 fruiters/es, 2 forners/es, 2 gestors/es operatius i 2 caps de botiga. El Servei d’Ocupació de l’IMPEM ha fet arribar a l’empresa els currículums de 156 persones que responen als perfils sol•licitats i que són usuàries de la borsa de treball. El procés de selecció es va obrir al novembre i està a punt d’acabar formalitzant les contractacions.
El supermercat, que està situat a la confluència del Camí Ral amb la ronda de Francesc Macià, tindrà una superfície de venda de 1.095 m² i disposa de 49 places d’aparcament en soterrani. S’hi destinarà a supermercat i magatzem la planta pis, mentre que a la planta superior hi quedaran els vestuaris del personal, els despatxos i wc.
L’empresa va sol·licitar la llicència d’obres l’estiu passat i en aquests moments està fent les tasques d’adequació de les instal·lacions amb l’objectiu d’acabar aquesta primavera.

Deixa un comentari