Publicat el 09/04/2015

L´Escola Universitària d´Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar firma un conveni amb l´Associació Espanyola de Directors d´Hotel, gràcies al qual aquest centre universitari es converteix en la seva seu oficial a Catalunya.
Ambdues entitats col·laboraran conjuntament per impulsar la formació cap a directors generals i directius del sector hoteler; es comprometen a realitzar accions d´orientació a aquells que desitgin emprendre la seva carrera professional a aquest sector.
L´Hotel-Escola de Sant Pol ha estat escollit per l´AEDH per ser la seva seu catalana, com a reconeixement a la seva qualitat de la seva formació, així com per la seva trajectòria institucional i la del seus antics alumnes, que els han prestigiat al llarg de quasi 50 anys, ja que l´EUHT StPOL va néixer l´any 1966 i es tracta de l´Hotel-Escola universitari pioner a Europa.
L´Escola Universitària d´Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Barcelona) és un centre privat adscrit a la Universitat de Girona, universitat que acredita els seus plans d´estudi i atorga la seva oficialitat. Ofereix carreres tècniques, universitàries, màsters i cursos d´especialització per formar futurs directius (alta direcció, direcció general, direcció departamental) del sector hoteler i de restauració i del turisme en general. La seva configuració és en forma d´Hotel-Escola. Es tracta d´un hotel comercial obert al públic que serveix com a laboratori de pràctiques reals pels seus alumnes, els quals tenen contacte directe amb la realitat del sector. A més Sant Pol és membre fundador de “Hotel Schools of Distinction” (exclusiva xarxa de les millors universitats hoteleres a nivell internacional).
Al acte protocolari ha assistit el Sr. Vicente Romero Jiménez, President de l´Associació Espanyola de Directors d´Hotel. Escollit president de l´Associació Espanyola de Directors d´Hotel a l´any 2010, té el propòsit de dinamitzar i actualitzar una funció que tants beneficis ha aportat al nostre país i a la que vol donar un impuls efectiu i proporcional a la importància que la figura del Director d´Hotel ha tingut i ha de tenir dins del món de l´hostaleria.
El Sr. Vicente Romero Jiménez, ha començat el seu discurs donant a conèixer als presents els objectius d´aquesta associació nacional, garant de la dignitat i importància de la professió de Director d´Hotel.
A continuació el director de l´escola, el Sr. Lluís Serra Gras, ha agraït aquest reconeixement, i ha donat a conèixer les avantatges de la firma d´aquest conveni per a la comunitat de l´Hotel-Escola de Sant Pol.
 
Amb la firma del conveni de col·laboració entre ambdues entitats i l´entrega de la placa identificativa com a Seu Catalana de la AEDH es reconeix a l´Escola Universitària d´Hoteleria i Turisme com la primera institució formativa de directors d´hotel en ser seu oficial d´aquesta reconeguda associació.

Deixa un comentari