L’Hotel Atenea Port Mataró obre les seves portes el mes d’abril, coincidint amb Setmana Santa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/03/2012

L’Hotel Atenea Port Mataró, el primer quatre estrelles de la ciutat, obre les seves portes el mes d’abril, coincidint amb les festes de Setmana Santa i amb una ocupació al voltant del 70%.
Situat a primera línia de mar, està promogut pel Grup Bonanova, empresa familiar catalana amb negocis en diversos sectors com l’hoteler, l’immobiliari, l’agrícola, les estacions de servei i els aparcaments, entre d’altres.
El nou equipament hoteler de la capital del Maresme estarà comercialitzat per City Hotels Hispania, grup que també explota diversos hotels i aparthotels del Grup Bonanova arreu de Catalunya.
Disposarà de 95 habitacions i 10 apartaments, sales per reunions i celebracions amb capacitat fins a 500 persones, dos restaurants (Nuus i Atenea Port) de diferent ambient i proposta gastronòmica, lounge bar, terrassa exterior amb piscina, wellness centre, biblioteca – business centre i aparcament.
L’Hotel, que serà un motor econòmic per Mataró, crearà més de quaranta llocs de treball directes a la vegada que llocs de treball indirectes en moments puntuals, a més de servir-se d’empreses proveïdores de la ciutat.

Deixa un comentari