L’Hospital Germans Trias organitza, un any més, una cursa de 10 quilòmetres pels professionals de l’àmbit sanitari i biomèdic català | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/05/2012

Tindrà lloc aquest divendres, 1 de juny, a les 12:30 h a la zona de Can Ruti
de Badalona, i s’hi han inscrit unes 400 persones
Treballadors de centres sanitaris i biomèdics de tot Catalunya participaran aquest divendres, 1 de juny, a la XIX Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, organitzada per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Com els anys anteriors, el circuit consta d’uns 10 quilòmetres de recorregut per camins rurals de la serralada de Marina i la zona de Can Ruti de Badalona. Al llarg del recorregut els corredors trobaran diversos llocs d’avituallament i seran assistits per voluntaris de l’hospital i també per membres de Voluntaris Badalona, que enguany inicien la seva col·laboració en aquest acte. A més, la cursa és finançada íntegrament gràcies a diverses empreses patrocinadores. Fins avui s’hi han inscrit unes 400 persones.
L’inici de la cursa serà a les 12:30 h. El tret de sortida el farà el director de
l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Antoni Mateu, al costat del director de l’Hospital Germans Trias, Jordi Ara.
També, hi seran presents representants
d’altres institucions sanitàries i del territori.
La previsió dels organitzadors és que tots els corredors hagin arribat a meta pels voltants de les 14 h i després hi haurà un aperitiu per als participants.
En
l’arribada, els corredors podran fer-se un massatge gràcies a la col·laboració amb la cursa de l’escola de quiromassatge Quirotema. Cap a les 15 h, es farà el lliurament de trofeus a la sala d’actes.
Els premis es divideixen en les categories següents: Primers, segons i tercers classificats de la categoria individual absoluta masculina i femenina; primers, segons i tercers classificats per equips de categories masculina i femenina, i primers, segons i tercers classificats veterans de categoria masculina i femenina.
També es lliurarà un altre premi al primer i a la primera classificats de l´Hospital
Germans Trias; al corredor i la corredora en actiu de més edat; i un premi
d´accèssit al millor temps dels corredors de 50 o més anys i de les corredores de 45 o més anys.

Deixa un comentari