Publicat el 08/07/2019

Situat a l’àrea de cirurgia ambulatòria, permetrà millorar la funcionalitat de l’àrea quirúrgica i escurçar la demora d’intervencions

Des de fa unes setmanes està en funcionament el quiròfan 11 de l’Hospital de Mataró, un quiròfan de classe A (alta tecnologia) que compta amb equipament d’última generació: microscopi quirúrgic telescòpic de sostre, monitors i serveis de gravació full HD i panell tècnic integrat amb pantalles de 43”, entre altres innovacions tecnològiques.
Aquesta nova instal·lació permet millorar la funcionalitat de l’àrea quirúrgica i augmentar el nombre d’operacions per poder atendre les actuals necessitats de la població del Maresme. Durant el 2018 es van realitzar més de 10.500 intervencions quirúrgiques i més de la meitat va ser sense ingrés.

Màxima qualitat. L’equipament d’última generació permet assegurar la qualitat d’atenció als pacients. S’hi ha instal·lat el microscopi quirúrgic més avançat en cirurgia oftalmològica: la distribució de llum permet operar amb intensitats de llum molt baixes el que protegeix al pacient durant la cirurgia; incorpora un sistema de videodocumentació que, a més oferir la possibilitat d’assistència quirúrgica intraoperatòria, permet als professionals tenir informació a temps real durant tot el procés quirúrgic.
El compliment dels estàndards més exigents per a sales blanques fa que sigui un quiròfan que pot acollir cirurgia ortopèdica de pròtesis, cirurgia cardíaca o trasplantaments de cor, pulmó i fetge.
Aquest nou quiròfan completa el Servei de Cirurgia Ambulatòria, que també compta amb tres sales de cirurgia de classe C (quiròfans destinats a intervencions ambulatòries, parts i endoscòpies) i els seus respectius espais de suport.
Des d’aquest enllaç: https://vimeo.com/346086928 podeu veure el nou quiròfan per dintre. podeu veure el nou quiròfan per dintre.

 

 

Deixa un comentari