Publicat el 27/06/2019

Els vehicles són una donació de Banc Sabadell Renting i Movento al Consorci Sanitari del Maresme. El “Certificat de Valentia” i l’ambientació de diferents zones destinades als infants, són altres iniciatives per fer un Hospital més amable

Els infants que hagin de ser intervinguts a l’Hospital de Mataró ja poden anar fins a quiròfan “conduint” aquests vehicles elèctrics, que han estat una donació de Banc Sabadell Renting i Movento al Consorci Sanitari del Maresme. Això els ajudarà a estar més tranquils moments abans de la cirurgia i a fer més amable la seva estada hospitalària.
Ja s’han presentat a l’Hospital de Mataró els dos cotxes elèctrics que es faran servir per al trasllat a quiròfan dels nens que hagin de ser operats. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que ja s’està fent a d’altres hospitals, és reduir l’estrès i l’ansietat prequirúrgica, tant dels infants com de les seves famílies.
Es tracta de dos vehicles –un Mercedes blanc i un Audi vermell– que seran conduïts pel personal intern i que portarà als petits des del punt on s’han d’acomiadar dels pares fins a l’entrada de quiròfan.

Hospital amable. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins el projecte d’humanitzar l’Hospital –i el Consorci– i convertir-lo en un lloc més amable, sobretot aquelles zones destinades als infants. En aquest sentit, estan en marxa altres projectes que aviat veuran la llum, relacionats amb la decoració i ambientació de diferents zones de l’Hospital com són la Unitat Maternoinfantil, les consultes externes de Pediatria o la sala d’espera infantil d’Urgències.

Certificat de valentia. Des de fa uns mesos, tots els nens que es visiten o es realitzen una analítica o alguna prova en els diferents centres del Consorci, reben un “Certificat de Valentia”, un reconeixement simbòlic de la col·laboració i l’esforç que han mostrat durant les proves. Aquest diploma, amb la imatge d’un superheroi o superheroïna, vol contribuir en fer que el pas dels infants per l’Hospital o pel seu Centre de Salut sigui una experiència la més positiva possible.

 

 

Deixa un comentari