Publicat el 16/05/2021

El programa inclou visites guiades a l’exposició i accés a tallers i sessions formatives sobre els riscos de les drogues i l’ús responsable de les TIC.

L’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona «Controles?» visitarà Cabrils en format virtual del 31 de maig al 14 de juny.
Es tracta d’una eina educativa adreçada a adolescents d’entre 12 i 15 anys, joves a partir de 16 anys, famílies i professionals i té com a objectiu principal proporcionar informació sobre drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum i fomentar el bon ús de les TIC.
L’exposició vol promoure la reflexió crítica al voltant del consum de drogues i l’ús de les TIC amb un tour virtual 360º per l’exposició que es porta a terme amb l’acompanyament de tècnics especialitzats en prevenció de conductes addictives a través de videoconferència, permetent així, realitzar trobades virtuals i navegar dins el tour de manera conjunta interactuant amb els elements de l’exposició.

Què ofereix?
Visita guiada a l’exposició a través de la plataforma virtual de videoconferència “Jitsi”.
Tallers complementaris per a adolescents i joves a través de la plataforma “Zoom”.
Sessions formatives adreçades a famílies, professorat i altres professionals a través de les plataformes “Jitsi” i “Zoom”.
Material de suport.
Pàgina web que dona continuïtat al programa.
Les persones interessades en fer una visita guiada a l’exposició i/o participar en els tallers i sessions formatives, han de contactar amb la Regidoria de Joventut a través del correu electrònic joventut@cabrils.cat o al telèfon 678.60.56.15 per tal de reservar dia i hora.

 

Deixa un comentari