Publicat el 07/02/2020

L’Ajuntament pretén que tots els clubs esportius de la ciutat puguin gaudir de les instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Badalona obre la possibilitat a tots els clubs esportius de la ciutat a poder utilitzar totes les instal·lacions municipals gestionades pel propi consistori com ara l’Estadi Municipal Badalona o el poliesportiu la Plana. Amb aquesta iniciativa es pretén que les entitats esportives de la ciutat puguin gaudir de totes les instal·lacions municipals.

Els clubs que desitgin utilitzar una instal·lació concreta s’hauran de posar en contacte amb el Servei d’Esports que gestionarà la petició sempre que no afecti les activitats ja programades.
Així, per exemple, els equips de futbol 11 dels diferents clubs de futbol podran utilitzar l’Estadi Municipal sempre que no alteri les activitats i els partits que disputen el Club de Futbol Badalona, que actualment juga a la segona divisió B, i el Club Esportiu Seagull, de la segona divisió femenina.
En aquest cas el primer equip del Club Deportivo Pomar, que juga al grup sisè de quarta catalana, jugarà a l’estadi aquest mateix diumenge, 9 de febrer, a les 16 hores, en partit de lliga contra la Penya Barcelonista Barcino.

 

 

Deixa un comentari