Publicat el 21/09/2021

A Vilassar de Mar, l’Espai Jove de Can Jorba inicia un nou curs amb una oferta multidisciplinària per al jovent del municipi i una novetat molt esperada: l’obertura de la sala d’estudi durant tot el curs

Així, enguany, els joves podran programar les seves hores d’estudi a l’espai impulsat per la Regidoria de Joventut de dimarts a dijous, de 17 a 20 hores, durant tots els mesos del curs escolar i no només als períodes d’exàmens com succeïa fins al curs passat.

L’Espai Jove ofereix, a més, altres serveis habituals com la zona dedicada a preparar treballs de grup, una àmplia i variada oferta de jocs de taula (Virus!, Exploding Kittens, Señor Oscuro, Sushi Go, Dixit: Odyssey, ¡Aventureros al Tren!, Catan, The Island (Survive), Los Hombres Lobo de Castronegro, Clank!, l’Uno…) i la possibilitat d’assajar presentacions de treballs en pantalla gran. El futbolí, el tennis taula i la Xbox, amb el popular FIFA entre d’altres jocs, també tenen el seu lloc a l’Espai Jove.

A partir d’octubre tornarà a oferir dos serveis molt apreciats pels joves: el d’orientació acadèmica els dimarts i el de mobilitat internacional els dimecres. Els dos serveis requereixen cita prèvia per poder tenir assessories individuals, mitjançant correu electrònic a notariorc@vilassardemar.cat, per al servei d’orientació acadèmica, i a mobilitatjove@ccmaresme.cat, per al de mobilitat internacional.

El curs 2021-22 portarà, a més, diverses activitats lúdiques com ara tornejos de videojocs, sessions de cinema, tallers de diferents temàtiques, excursions i sortides. El torn d’aquestes activitats s’obrirà aquest dijous 24 de setembre, a les 17h, amb una escape room a Can Jorba adreçada preferentment a joves de 12 a 24 anys.
Per participar-hi, cal inscripció prèvia a través de l’app VdM. Aquesta i totes les novetats de l’Espai Jove es poden consultar, durant tot el curs, a l’Instagram de Joventut, @Joventutvdm.

Contacte: Espai Jove- Can Jorba
Carrer Santa Eulàlia, 140
Horari: de dimarts a divendres de 17 a 20 h
c/e: canjorba@vilassardemar.cat
Tl. 618 942 655 – IG: @Joventu

Deixa un comentari