Publicat el 10/01/2023

La programació de la temporada estable de l’Espai Escènic tindrà cares conegudes amb peces teatrals gairebé clàssiques

 

 

 

El primer trimestre del 2023, l’Espai Escènic Iago Pericot acull alguns espectacles que han tingut un recorregut molt reeixit per les sales teatrals del territori, com ara el que tindrà lloc aquest cap de setmana (15 de gener), Un tal Shakespeare, un espectacle en què els protagonistes entren i surten de les escenes com si tinguessin la capacitat de viatjar en el temps. Un dels personatges el recrea Marcel Tomàs, un showman molt versàtil, habitual i celebrat als teatres del territori i a la televisió.
D’altra banda, la premiada i nominada comèdia La pell fina (18 de març), tractarà temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posant de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

La programació de la temporada estable tindrà cares conegudes amb peces teatrals gairebé clàssiques com Cartes d’amor, protagonitzada per Lloll Betran i Àlex Casanovas (25 de febrer).
També hi destaca la presència d’espectacles amb tarannà local, com el Circ d’hivern, a càrrec de la LACAM; el Concert de primavera, de l’EMUMM, i la Swing Out Night, de Ple de Swing.
A més, el teatre familiar sempre té una presència destacada en la programació i enguany comptarà amb un espectacle reclamat per la població: Barrocomatik, de Kune Teatre, amb intèrprets del Masnou.

Com sempre, s’ha pensat una programació que inclogui tots els públics, amb obres com Quanta, quanta guerra…, destinada a un públic jove, i Jo vull ser miss, per al col·lectiu de la gent gran.

Com a novetat, es podrà fer el pagament de l’entrada amb targeta a taquilla. Fins ara, només es podia pagar en efectiu o bé comprar l’entrada anticipada en línia a Queda’t
Consultar Programa: https://www.elmasnou.cat/media/repository//noticies/noticies_2023/Espai_Escenic_web_-_2023.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari