Publicat el 20/09/2021

Un equip de professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA) participarà un cop al mes en aquesta secció “Coses de Casa” amb temes com l’envelliment actiu, activar la memòria, o com fer front a la solitud

 

La nova temporada de la secció ‘Coses de Casa’, protagonitzat per les famoses iaies de Badalona, incorpora un nou espai sobre prevenció i promoció de la salut per a la gent gran que es farà amb la col·laboració de Badalona Serveis Assistencials (BSA). ‘Coses de Casa’ s’emet a Ràdio Ciutat de Badalona tots els dimecres d’11 a 12 del migdia i forma part del magazín ‘Badalona Matí’, que dirigeix i presenta Carles Tornero.

En aquest nou espai, que arribarà puntualment un cop al mes, un equip de professionals de BSA oferirà consells sobre diversos temes que poden ser d’interès per tots els avis i àvies de Badalona.
L’envelliment actiu i saludable des d’una visió positiva, consells sobre l’activitat física, l’alimentació, la memòria, la solitud o l’ús de les xarxes socials per part de la gent gran són alguns dels temes que es posaran sobre la taula i que seran comentats per les iaies de Badalona.

Presència de professionals de BSA a l’estudi de ràdio
Al repàs habitual que Maria Antonia Carbó, Carme Sánchez i Montse Francisco fan dels principals temes d’actualitat amb el seu to fresc i sense prejudicis, s’hi sumarà aquesta temporada el debat sobre com millorar o mantenir la salut i benestar de la gent gran.

I ho faran acompanyades d’un equip de professionals de BSA que estarà liderat per Joan Manel Pérez Castejón, geriatra i actualment cap d’estudis de la Unitat Docent de BSA; per Jaume Claramunt, metge de família i responsable clínic del CAP Morera Pomar; i per Jaume Català, infermer comunitari i coordinador d’infermeria del mateix centre.

Aquesta secció del magazín ‘Badalona Matí’ de Ràdio Ciutat de Badalona, que també s’emet per Televisió de Badalona, ofereix una imatge vitalista de la gent gran, que és un dels elements que forma part d’una de les línies estratègiques de BSA. En aquest sentit, aquesta organització sanitària té tota una línia de continguts que persegueix l’endarreriment de la fragilitat sota el lema ‘La nostra gent gran s’ho val’.

Badalona Serveis Assistencials és una organització de titularitat municipal que presta serveis integrals de salut i socials a la població del Barcelonès Nord i al Baix Maresme, per tal de promoure, mantenir i restablir la salut individual i comunitària i afavorir el benestar de les persones. 

Redacció
Imatge i Font: Comunicació Badalona Serveis Assistencials

Deixa un comentari