Publicat el 02/07/2014

L’Espai Betúlia és l’escenari dissabte 5 de juliol, a les 20 hores, de l’espectacle Veus paralel·les. Aquesta producció de l’Institució de les Lletres catalanes presenta sis poetes de generacions i parles diferents que diuen la seva poesia acompanyats d’una actriu que enllaça les seves intervencions.
El projecte té per objectiu fer descobrir i posar de relleu cultures, realitats lingüístiques i móns poètics diversos al públic català. També té la intenció de posar en contacte amb la realitat de la poesia catalana i dels seus escriptors a poetes d’altres tradicions.


L’edició de Veus paral·leles de 2014, dirigida per Albert Mestres, reuneix als poetes gallecs Chus Pato, Estíbaliz Espinosa i Gonzalo Hermo, i els poetes en llengua catalana Sebastià Perelló, Susanna Lliberós i Adrià Targa. L’actriu Mireia Chalamanch enllaçarà les sis obres poètiques i recitarà en català els poemes dits en gallec. A més, al principi de l’espectacle es llegirà un poema de Joan Vinyoli, en homenatge al centenari del seu naixement.
Dia: dissabte 5 de juliol
Hora: 20 hores
Lloc: Espai Batúlia –  C/ Enric Borràs, 43-47 –
espaibetulia@badalona.cat

Deixa un comentari