Publicat el 12/12/2016

 

L’Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47) acollirà el dijous 15 i el dimecres 21 de desembre la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris Ciutat de Badalona 2016. En cada acte hi haurà els autors dels llibres i uns presentadors específics per a cada obra. L’entrada a les dues presentacions és lliure. 
Les presentacions comptaran amb la presència dels autors de les obres premiades 

El dijous 15 de desembre, a les 19.30 hores, es presentaran els llibres:

També el vertígen, de Vicent Almela Artíguez, guanyador del 16è Premi literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch.

La nit de les oques, de Eduard Roure Blàvia, guanyador del 25è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa – 29è Premi literari Països Catalans – Solsctici d’Estiu.

Hi intervindran Joanaina Font i Gerard Guerra com a presentadors d’aquests llibres, respectivament, i els autors de les obres premiades.

El dimecres 21 de desembre, a les 19.30 hores, es presentaran els llibres:

– Em dic Saül i sóc un noi normal, d’Albert López Vivancos, guanyador del 18è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil.

– El pis del pare, de Roger Simeon Freixas, guanyador del 9è Premi literari de Teatre Breu Inicia’t.

Hi intervindran Igor Szpakowski i Joan Puche com a presentadors d’aquests llibres, respectivament, i els autors de les obres premiades.

Deixa un comentari