Publicat el 29/10/2019

En motiu de la celebració del 475è aniversari de la consagració de la nova església de Sant Martí, l’Escolania de Montserrat oferirà un concert al Centre Moral d’Arenys de Munt

El proper divendres 15 de novembre, a les 9 del vespre, i per tercera vegada des de l’any 1998, el cor català format per una quarantena de nois d’entre nou i catorze anys cantarà a la Sala Gran de l’entitat arenyenca.
El concert, sota la direcció de Llorenç Castelló i l’acompanyament al piano de Mercè Sanchis, es dividirà en dues parts. La primera estarà composta per cinc cançons de música sacra i la segona per vuit peces populars catalanes, entre les quals s’hi trobaran “La filadora” i “El cant dels ocells”. Cal destacar que, a més, serà una ocasió especial per a un dels nois, en Pau Vidal Colomer, que cantarà per primera vegada amb els seus companys de l’Escolania al seu poble natal.

L’Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d’Europa. Els seus inicis es remunten al segle XIII amb un petit grup de nois que, per mitjà de la pràctica del cant i de diversos instruments musicals, estaven al servei del Monestir benedictí i el Santuari marià de Montserrat.
Al llarg dels segles, s’han anat internacionalitzant amb nombroses gires de concerts a l’estranger i han aportat diversos compositors i intèrprets formats a l’escola.

Les entrades del concert es poden adquirir a través del portal Entràpolis, a la secretaria del Centre de dimarts a divendres de 17h a 19h o a taquilla una hora abans de la representació.
Enllaç de de la venda d’entrades:  https://www.entrapolis.com/entradas/concert-escolania-de-montserrat

Deixa un comentari