Publicat el 01/09/2018

L’ampliació s’ha fet possible per la contractació de tres conserges dins el projecte dels Patis oberts

El 15 de setembre començaran a treballar els tres joves que han rebut formació durant els mesos de l’estiu dins del programa Fem Ocupació per a Joves. Aquests joves treballaran en els patis de les escoles de la Lió i Sant Cristòfol, i ara també Montserrat, que amb l’inici del nou curs s’afegeix al projecte de Patis oberts mitjançant el qual els joves i infants de la vila disposen d’espais on practicar esport o jugar lliurement els caps de setmana i dies festius. Els Patis oberts s’havien fet fins ara a les escoles La Lió, Sant Cristòfol i Mar Nova, que obre també la seva pista.

Segons també informa el consistori de Premià de Mar, durant els mesos de juliol i agost, aquests tres joves han rebut una formació de 60 hores de durada en manteniment d’instal·lacions, control d’accessos, prevenció de riscos laborals i primers auxilis, que es complementarà a l’octubre amb un curs sobre atenció al ciutadà.

Aquests contractes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Mitjançant el programa de Patis oberts, a partir del 15 de setembre i durant el curs escolar, els dissabtes, diumenges i dies festius, de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h els patis de les quatre escoles esmentades obriran les seves portes a joves i infants amb les seves famílies per jugar o practicar esports, ampliant així els espais públics destinats al lleure més enllà de les zones infantils i les places de Premià de Mar.

Cal recordar que durant el mes d’agost i fins a l’inici del curs les pistes poliesportives de les escoles La Lió i Sant Cristòfol obren cada dia, de 17 a 21 h, com a continuació dels Patis oberts.

Deixa un comentari