Publicat el 08/12/2018

S’ha endut el guardó a la millor rehabilitació del Premi Bonaplata gràcies a les obres d’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri

L’Escola El Far situada a la Fàbrica Llobet-Guri ha estat la guanyadora del Premi Bonaplata en la categoria de Rehabilitació. Els guanyadors es van donar a conèixer el passat 4 de desembre en una gala celebrada a l’Auditori Pompeu Fabra del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Els Premis Bonaplata, que convoca l’Associació del Museu de la Ciència i la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya, tenen com a objectiu premiar aquelles persones i institucions que hagin dut a terme accions per valorar el patrimoni industrial a través de l’estudi, la rehabilitació, la difusió o reivindicació d’un territori industrial, d’un lloc industrial, d’una instal·lació industrial, tècnica o científica, de béns mobles o de documentacions industrials, tècniques o científiques.

Aquest guardó se suma al Premi Catalunya Construcció 2018 a la millor Rehabilitació Funcional que va rebre el passat mes de juny.

Deixa un comentari