L’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme arrenca al TecnoCampus amb 400 professionals de l’ensenyament | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/07/2012

L’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme (MEM) ha arrencat avui al matí al TecnoCampus amb la participació d’uns 400 professionals de l’ensenyament. La iniciativa arriba amb la d’aquest estiu a la 33ena edició, i per primer cop se celebra a la seu del parc TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle. El director general del parc, Jaume Teodoro, ha aprofitat la sessió de benvinguda per convidar els assistents a inscriure’ls a les visites guiades que s’han organitzat per donar a conèixer les instal·lacions i les activitats del TecnoCampus, on tenen la seu tres centres universitaris. Per la seva banda, el regidor d’Esports i Ensenyament, Pere Galbany, ha elogiat la tasca del MEM i ha animat aquest col·lectiu a continuar treballant. “33 anys són molts, i estem segur que aquestes dues setmanes de treball seran de molt profit per als participants”, ha apuntat el regidor.
Fins al 13 de juliol, els assistents a l’Escola d’Estiu del MEM assistiran a tota mena de cursos i tallers que els permetran incrementar les seves competències professionals. La presidenta del Moviment Educatiu del Maresme, Juliana Bacardit, ha destacat en l’acte d’obertura que en temps complexos com els que viu l’educació la participació massiva en aquesta escola d’estiu demostra l’interès dels professionals per tirar endavant i oferir un ensenyament de qualitat. Bacardit ha agraït la bona acollida del TecnoCampus en el primer any en què aquest esdeveniment té lloc al parc, gràcies al conveni que el MEM i la Fundació TecnoCampus van signar el passat mes de maig. L’obertura de l’Escola d’Estiu s’ha completat amb una conferència sobre les comunitats d’aprenentatge, un projecte del Departament d’Ensenyament en el qual els centres educatius que ho sol·liciten posen en marxa projectes de millora acordats entre tota la comunitat educativa. La conferència ha anat a càrrec de Montserrat Payés i Santi Boneta.

Deixa un comentari