Publicat el 28/09/2018

“Per fi és dilluns. Concerts a l’EMMB!” pretén dotar la ciutat d’un nou espai de concerts de petit format i donar a conèixer el talent dels alumnes i el professorat

Badalona disposarà a partir del proper mes d’octubre d’un nou espai de concerts de petit format, obert a tothom, a càrrec de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). Per aquest curs 2018-2019, l’Escola ha preparat un cicle de concerts, anomenat “Per fi és dilluns! Concerts a l’EMMB” de manera que cada dilluns, a partir de les 20 hores, durant el curs acadèmic, es combinarà l’actuació d’alumnes i professors amb la participació de grups i solistes professionals de diversos estils.

El proper dilluns 1 d’octubre, a les 20 hores, al badiu del Centre Cívic Dalt la Vila, tindrà lloc la festa d’inauguració del curs de l’Escola de Música Moderna de Badalona amb l’actuació d’alumnes i professors de l’Escola. El cicle de concert de l’EMMB “Per fi és dilluns!”, és, a més d’una ocasió per a la ciutadania de gaudir gratuïtament d’una experiència musical, una oportunitat per als estudiants de poder pujar a un escenari i per a fer visibles els fruits de la feina de l’alumnat i el professorat.
Els responsables de l’Escola, que juntament amb el Conservatori Professional integren el Patronat de la Música de Badalona, asseguren que han preparat fins a finals d’any una programació atractiva i variada, amb la participació d’alumnes de l’escola i amb els grups que vinguin de fora d’aquesta.

La programació de “Per fi és dilluns! Concerts a l’EMMB” que es presentarà al Centre Cívic Dalt la Vila (carrer del Germà Bernabé 1-7) és la següent per al primer trimestre:

Octubre
Dia 1  – Festa d’inauguració del curs 2018/19
Dia 8  – Gorka Benítez Trio (jazz d’autor)
Dia 15 – Ana Rossi + Marta Roma (cançó)
Dia 22 – Big Band de Badalona
Dia 29 – Jam Session

Novembre
Dia 5  – Trio Barril
Dia 12 – Rita Payés + Toni Saigi (jazz)
Dia 19 – Conjunt Elemental + Combo Professional 3 (alumnes de l’EMMB)
Dia 26 – Jam Session

Desembre
Dia 3  – Conjunt Professional 1 + Combo Superior 2 (alumnes de l’EMMB)
Dia 10 – Freenètics (improvisació lliure)
Dia 17 – Jam Session

Tots els concerts seran a les 20 hores. Entrada gratuïta
Trobareu més informació sobre la programació dels concerts en aquest enllaç: https://sites.google.com/site/perfiesdilluns/programacio-de-concerts.

 

Deixa un comentari