Publicat el 27/03/2022

La distinció d’Escola Verda ve a reconèixer el treball que es desenvolupa des del centre en la promoció de la sostenibilitat

 

 

L’Escola Bressol Municipal Marinada ja és un dels centres que formen part de la Xarxa d’Escola Verda, el programa promogut pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
D’aquesta manera es reconeix el treball que es duu a terme des del centre a través d’accions educatives per a afrontar els nous reptes i valors relacionats amb l’assoliment d’una societat mediambientalment sostenible.

Per obtenir aquest distintiu, l’equip docent del centre ha de participar en una formació de dos anys en educació per a la sostenibilitat, per després elaborar un diagnòstic i establir uns objectius anuals.
Aquest treball permet garantir un procés continu de millora que es pot plasmar en mesures com l’augment de la sensibilització ambiental de docents i famílies, la disminució de consums energètics, el reciclatge i la reutilització de recursos, la posada en pràctica de tallers a la natura, la creació d’horts o la instal·lació d’un punt de compostatge.

Els infants del centre s’impliquen en primera persona participant d’actuacions com el conreu d’un petit hort al jardí, reutilitzant l’aigua que sobra en el menjar per regar les plantes o amb sortides al bosc d’excursió. L’Escola Bressol Municipal Marinada és gestionada per Cavall de Cartró.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari