Publicat el 09/02/2024

La Regidoria de Joventut, com a part del projecte Plataforma Zero, presenta una nova edició de l’Escena & Llibres, amb l’objectiu de destacar el talent emergent en el camp de les arts escèniques

 

 

L’esdeveniment de l’Escena & Llibres començarà el 25 de febrer amb tres breus espectacles, dos centrats en la música i un en la dansa, tots interpretats per joves talents.
L’hora de l’inici serà a les 12 h, al pintoresc jardí de la Biblioteca Municipal.

Les entrades, que son gratuïtes, s’han de reservar a través de l’app VdM, a la secció Vedeema, o mitjançant  l’enllaç.

Les actuacions del 25 de febrer inclouen:

Marina Canet
Disciplina: Música
Descripció: Cantautora originària del Maresme, amb una passió per compondre cançons dedicades a aquells a qui estima o ha estimat. Tot i que sol interpretar versions d’altres artistes, aquesta vegada presenta un concert exclusiu amb composicions pròpies del seu actual projecte.

Apathy
Disciplina: Dansa
Participants: Ivet Peralta López
Descripció: Apathy és una peça inspirada en dos duets creats pel coreògraf i director de la companyia LAB3.14, Albert Garrell. Amb la filòsofa Hannah Arendt com a font d’inspiració, la peça explora les teories sobre el comportament humà. Apathy intenta representar la disconformitat envers les pressions externes imposades per la societat i els estàndards que cal trencar per trobar el propi lloc a la vida.

Maresme Manouche
Disciplina: Música
Participants: Ramon Rodríguez Navarro, Pol Moyano Huertos i Camil Piqué Salvat.
Descripció: Un trio amb l’estil de música popularitzat per Django Reinhardt i Stéphane Grapelli, utilitzant un format de 14 cordes. Proporcionaran una mostra del jazz que sonava a Europa durant les dècades dels anys 30 i 40.

 

Redacció

Deixa un comentari