Publicat el 16/12/2020

Aquest any, La Marató de TV3 (https://www.ccma.cat/tv3/marato/2020/250/) està dedicada a la investigació i recerca de la Covid-19. Per això duu per lema #tocaatothom.

A causa de les restriccions sanitàries, Teià només acollirà un acte públic de sensibilització sobre la malaltia.
Es tracta de la conferència titulada Vacunes contra la Covid-19, cap a on anem? que Pere Joan Cardona, doctor i investigador de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, pronunciarà el proper dissabte 19 de desembre, a les 12.30h, a La Unió.

Guardioles solidàries
A més, durant tota la setmana i fins al proper dissabte, 19 de desembre, la Biblioteca Can Llaurador participa en la campanya Un donatiu, un conte, impulsada per la xarxa de biblioteques municipals del Maresme.
Per cada donatiu per a La Marató que els usuaris facin a l’urna que trobaran a la Biblioteca, els usuaris rebran en format sonor un dels contes que l’escriptora Assumpta Mercader (http://assumptamercader.cat/introduccio/) ha cedit i gravat amb finalitat solidària.

Com cada any, diversos comerços de la població tindran guardioles a l’abast dels seus clients per recaptar fons per a La Marató.

 

 

Deixa un comentari