Publicat el 26/11/2021

L’Ajuntament treballa per tal que un dels espais arqueològics més destacats del municipi pugui ser obert al públic de forma continuada

El ple municipal ha donat llum verda a la modificació puntual del planejament urbanístic al sector de Can Mateu-Ca l’Arnau-Can Rodon de l’Hort, l’espai en el qual es troben les principals restes arqueològiques de la nostra població.
Gràcies a aquest tràmit serà possible, a curt termini, que els terrenys on es troben les termes romanes puguin passar a ser de titularitat municipal.
Un cop aquest espai sigui públic, la voluntat municipal és desenvolupar-hi un projecte per tal que les termes, considerades les més importants de la península Ibèrica, puguin ser visitades de manera continuada.

Per tal de poder fer front a la despesa que suposa aquest projecte, i que significaria entre altres actuacions la construcció d’una nova coberta, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha sol·licitat una subvenció per valor de 545.000 € als fons europeus de recuperació Next Generation.

Podeu conèixer més sobre el nostre patrimoni arqueològic aquí.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari