Publicat el 01/07/2021

Les Santes Esportives 2021 se celebren a Mataró durant el mes de juliol amb amb la Travessa nedant al Port, la Cursa Popular i una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular

La programació s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i les entitats, clubs i associacions de la ciutat que han fet possible que la ciutadania pugui tornar a gaudir d’aquesta cita esportiva que l’any passat no es va poder celebrar donades les restriccions de la pandèmia. La Cursa Popular (28 de juliol) arriba a la 42a edició i la Travessa nedant al Port (18 de juliol) a la 29a edició.

La regidora d’Esports, Bea Delgado, ha presentat la programació de Les Santes 2021 que apleguen una vintena d’esdeveniments esportius per gaudir-ne com a esportista o com a espectador. Els diferents equipaments i espais de la ciutat es convertiran durant el mes de juliol en un aparador de l’esport mataroní, sota l’organització dels clubs, entitats esportives de la ciutat i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

Travessa i Cursa
La Travessa nedant al Port arriba a la 29a edició aquest any que se celebrarà el 18 de juliol amb dues proves, una de 500 m i una altra de 1.000 m.
La Cursa Popular se celebrarà el 28 de juliol arribant a la 42a edició amb una inscripció i amb una participació per a 1.000 persones que sortiran de forma esglaonada i amb control per xip.

Les inscripcions a les dues proves són gratuïtes i es poden fer a través del web https://www.lessantes.cat/santes-esportives

Pel que fa a la resta d’activitats proposades per entitats i clubs de la ciutat n’hi ha de fins a una desena de disciplines esportives i pel que fa a la modalitat són de competició, exhibició o populars.
El detall de cadascuna d’elles es poden consultar al web https://www.lessantes.cat/santes-esportives

L’esport torna per Les Santes amb més empenta que mai i en totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat marcats per les autoritats sanitàries.

 

 

 

 

Deixa un comentari