Publicat el 08/06/2020

La prioritat és garantir les mesures de prevenció necessàries per evitar contagis de la Covid-19

Hi haurà servei de socorrisme els dies 13 i 14 de juny, de 10 a 19:30 hores, i a partir del 20 de juny i fins al 13 de setembre en el següent horari: laborables de 10:30 a 18:30 hores i caps de setmana i festius, de 10:00 a 19:30 hores.
Davant de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia mundial del coronavius, l’Ajuntament de Llavaneres s’ha vist obligat a disposar unes mesures addicionals abans d’obrir la platja per a usos recreatius. Es tracta d’assegurar les mesures de prevenció necessàries que evitin la propagació del virus.

Mesures de prevenció
Hi haurà un punt d’entrada i un punt de sortida per a cada platja amb rètols identificatius.
Una persona controlarà els accessos i assegurarà un rentat de mans de totes les persones que accedeixin a la platja. Així mateix, explicarà les normes de funcionament i resoldrà qualsevol dubte.
Cal seguir les recomanacions dels cartells informatius.
L’aforament és limitat. Seguint les indicacions de la Generalitat, s’ha previst una superfície de 4 metres quadrats per banyista.
No es podrà accedir a la platja si es pateix algun dels símptomes compatibles amb la Covid-19.
S’ha de mantenir una distància de seguretat de dos metres com a mínim entre banyistes, tovalloles, gandules o para-sols.
Els grups podran ser de quinze persones com a màxim, tal com indiquen les autoritats, excepte persones convivents.
S’han d’utilitzar els WC amb una ocupació màxima d’una persona, excepte en cas de necessitar assistència; i desinfectar-se les mans abans d’entrar i sortir.
 S’ha de llençar la brossa a les escombraries. Queda prohibit dipositar les burilles de cigarretes a la sorra de la platja.
Cal evitar compartir estris de menjar, de bany i qualsevol objecte.
Cal respectar les instruccions dels socorristes i del personal que realitzi tasques de control.

 

Deixa un comentari