Les pintures i fotografies d’Antoni Taulé arriben a la Fundació Palau amb l'exposició ‘Insula Lux’ | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/06/2019

El passat 22 de juny es va celebrar la inauguració amb la presència d’Antoni Taulé

La Fundació Palau va presentar l’exposició ‘Insula Lux’ en una visita reservada a la premsa, on l’artista de Sabadell, Antoni Taulé, va parlar de la seva obra, des de la tècnica utilitzada on es barreja fotografia i oli, fins a les inquietuds que s’amaguen darrera de cada quadre.

L’artista es va definir com un “pintor que investiga el llindar de l’existència”, cosa que es va destil·lant en cada una de les imatges on ombres i llum són igualment protagonistes. “Vivim abocats a un vertigen constant”, va explicar Taulé.

Maria Choya, directora de la Fundació, va voler destacar la generositat de Taulé que ha donat l’obra Le Minotaure per a la col·lecció.

‘Insula Lux’ és pot visitar des del passat dissabte 22 de juny a la Fundació Palau. La mostra reuneix 25 olis i 40 fotografies que es divideixen en dues parts, una primera introducció a l’obra de l’artista on les fotografies prenen el protagonisme, i una segona part amb pintures que conformen el que s’ha denominat com a “museu imaginari de l’artista”, on Taulé reinterpreta diferents obres conegudes, transferint elements claus i situant-los en un context inesperat per a l’espectador. D’altra banda, els espectadors també tindran ocasió de gaudir del documental Taulé, la nuit s’efface, que s’endinsa en l’univers de l’artista.

Deixa un comentari