Publicat el 23/11/2016

Representants del govern i tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament de Badalona han presentant a la Junta de l’Associació de Veïns de Sant Crist de Can Cabanyes el projecte d’arranjament dels laterals de l’autopista. La previsió és que les obres comencin el 2017 i que estiguin acabades abans del proper estiu. Aquests treballs de dignificació d’aquest espai es portaran a terme a l’espera de la construcció del lateral de l’autopista.

L’objectiu de la reunió era compartir el projecte tècnic aprovat en relació amb la dignificació de la zona colindant a l’autopista al barri de Sant Crist i recollir les aportacions dels veïns i veïnes. 

Les obres es portaran a terme al carrer de l’Abat Escarré, entre el carrer de Coll i Pujol i el carrer Montserrat. El plantejament de la intervenció és prioritzar el pas dels vianants, ordenar el trànsit i l’aparcament dels cotxes. L’objectiu és millorar la mobilitat, l’accessibilitat i l’enllumenat. Així doncs, es pavimentarà de nou, unificant tots els tipus diferents de paviments actuals. També es retiraran els obstacles a les voreres per assegurar el pas dels vianants. S’augmentaran els punts de llum, s’incorporaran a l’espai públic 2 solars de l’Incasòl i s’instal·larà mobiliari i arbrat.

En aquesta reunió, els veïns i veïnes presents van deixar constància que es tracta d’una zona amb un elevat trànsit de vianants a causa de la presència de centres escolars a la zona. Per aquest motiu els veïns i veïnes han destacat la importància de donar prioritat als vianants i peatonalitzar alguns carrers. Tenint en compte les seves aportacions, a partir d’ara comença el treball amb els veïns i veïnes per millorar el projecte i els tècnics d’Urbanisme i el coordinador del districte 3 assumeixen el compromís de donar seguretat als vianants.

D’altra banda, en relació a les zones d’estacionament, s’estudiarà el tipus d’aparcament –en línia o en bateria- que sigui més adient, així com les entrades i sortides. També s’estudiarà amb el Departament de Mobilitat la circulació dels cotxes per tal de garantir que només els veïns i veïnes hi circulin.

Cal recordar que aquesta actuació és un dels projectes inclosos en el Pla Recupera amb un import de 210.000 euros.

Deixa un comentari