Les notícies, l’agenda, la ràdio i la televisió municipal de Vilassar de Mar, per Internet, ja en dispositius mòbils | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/06/2012

La Regidoria de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies ha posat en marxa una aplicació perquè el ciutadà pugui consultar les notícies, els actes d’agenda, escoltar la ràdio i veure la televisió municipal per Internet, a través de dispositius mòbils (iPhone/iPad, BlackBerry i Android).


Entrant a http://m.vilassardemar.cat ja es pot accedir a tota la informació. Així des d’un telèfon mòbil, tipus Smartphone amb accés a Internet, ja es poden veure els darrers vídeos de VdM’TV, la televisió municipal per Internet, així com escoltar Vilassar Ràdio en directe i accedir al seu darrer informatiu o bé consultar les darreres notícies del web municipal o quins actes d’agenda hi ha previstos. “La gràcia està en disposar dels continguts que vols, en el moment que els necessites, a través del dispositiu que tinguis més a mà”, afegeix el regidor de Comunicació, Laureà Folch.
Vídeo de com descarregar-se l´aplicació: http://vimeo.com/44233653
Vídeo que mostra què ofereix l´aplicació: http://vimeo.com/44233908

Deixa un comentari